RianWap

Di Publis 23 July 2017 573.541x Tayang 4.986x Suka 4:56 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : pengorbanan cinta ,pengorbanan lelaki ,pengorbanan seorang lelaki ,jate pilih rupa ,hargailah cinta ,hargailah suami ,hargailah lelaki ,hargailah wanita ,alieff irfan ,syahmi sazli ,six hendal belok ,pian kpop ,malaysian youtuber ,kelantan ,uitm machang ,uitm kelantan ,youtuber kelate ,jaa suzuran ,tino pilih bulu ,cinta kolestrol ,fattah hatiku ,troll keyboard ,
Terima kasih telah mengunduh "Pengorbanan Seorang Lelaki ( Versi Kelate )"
312 Komentar
Amira Ariffin nasib ada tulisan jgk kat bawah tu klu x .... x faham ak lah jawab nya
Suka · Balasan · 2 Hari yang lalu
Nrl Inani Sambungan nya takdo ka ?
Suka · Balasan · 4 Hari yang lalu
Haziq azwa Kt tok malik ko ni
Suka · Balasan · Jun 8th yang lalu
piqa boek Alief kenapa sem sangat ni! 😭❤
Suka · Balasan · Jun 1st yang lalu
Danish Arifin Ap sia pompuan tu brlkon😂😂
Suka · Balasan · May 31st yang lalu
Jani Jani Aduh. Sakit palo la blh tino gini. Serabut aku. Tulong mintak jauh
Suka · 1 · Balasan · May 29th yang lalu
Danial Mad Berkait rapat dgn kehidupan aku . Aku doakan kau bahagia MCM mn kau bahagia dgn aku dlu bersama si dia aku xkan berdendam meski aku korban kan Mase waktu jiwa raga kehidupan aku dan last sekali kau game aku xpe itu bahagian aku insyaallah kau bahagia sebab kau dpt apa kau nak still wait you and still.miss you insyaallah doakan yang baik buat kau tersayang
Suka · Balasan · May 25th yang lalu
AzrZam -KG- Still tk kuor part 2
Suka · Balasan · May 24th yang lalu
Faeez Aiman Fails ore tino ni belakon haha
Suka · Balasan · May 22nd yang lalu
Mohd Amirul Ropi Alief tinggl mno?? Kelntn area mno
Suka · Balasan · May 21st yang lalu