RianWap

Di Publis 19 December 2011 74.315x Tayang 171x Suka 5:37 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : Tilam ,Sono ,
Terima kasih telah mengunduh "Degung - Tilam Sono - Ida Widawati"
43 Komentar
M.Yasin Fadilah Kapayun heula ach!!!
Suka 路 Balasan 路 Apr 19th yang lalu
Noura Cianjur Nyeredet hate馃槶馃槶馃槶馃槶馃槶
Suka 路 Balasan 路 Feb 22nd yang lalu
Meliani Sdewi Kya dinikahan hee
Suka 路 Balasan 路 Feb 5th yang lalu
Ien Suwandinie Anu ngendangana opung Uman
Suka 路 1 Balasan 路 Feb 2nd yang lalu
Eddy Supryatna Kuring jadi ka lembur kurina
Suka 路 Balasan 路 Jan 26th yang lalu
Eddy Supryatna Kuring jadi ka lembur kurina
Suka 路 Balasan 路 Jan 26th yang lalu
Eddy Supryatna Kuring jadi ka lembur kurina
Suka 路 Balasan 路 Jan 26th yang lalu
Eddy Supryatna Abdi kangen ka lembur.kuring.
Suka 路 Balasan 路 Jan 26th yang lalu
Eddy Supryatna Abdi kangen ka lembur.kuring.
Suka 路 Balasan 路 Jan 26th yang lalu
Kartinia Tasno duh mani sono kana lagu sunda teh mani katampi pisan abi nuju d malaysia nguping lagu tilam sono teh mani matak nyeblak emut ka keluarga sdyana anu aya d batujajar anu tos lami di kantunken tos sono hoyong tepang
Suka 路 Balasan 路 Dec 13th yang lalu