RianWap

Di Publis 15 June 2016 903x Tayang 9x Suka 6:44 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : POP SUNDA Iwan EDR - Bulan Saksina ,
Terima kasih telah mengunduh "POP SUNDA Iwan EDR - Bulan Saksina"
5 Komentar
Latip Supriatna urang sunda pasti .........waas
Suka · 1 · Balasan · Jun 16th, 2016 yang lalu
Latip Supriatna Asa ku wa'as eta haleuang Ki Sunda,,,,,,,,,,nyeredet kana hate Ki........Namung ulah hilap ka simkuring anu sawangkid Pangjurung laku Panata Acara di Padepokan LEBAK GALUNGGUNG.....poma ulah hilap jeng baraya Ki.........!!!
Suka · 1 · Balasan · Jun 16th, 2016 yang lalu
Rima Gegas Sumarni Sampurasuun,,,,! Kayungyun Galindeng Tembang Sunda Anu Kapidang. Dangdingna mangrupakeun Pepeling kanggona Putra didik anu aya di bangku SMPN 1 Singaparna salaku Pangajrih Seni Budaya Sunda
Suka · 1 · 2 Balasan · Jun 16th, 2016 yang lalu