RianWap

Di Publis 24 March 2015 14.378x Tayang 28x Suka 5:43 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : Gamelan Degung ,paturay ,ida widawati ,sunda ,degung ,jawa barat ,
Terima kasih telah mengunduh "Paturay (Degung); Ida Widawati"
6 Komentar
wadadaw bocah ngapa yak pribados teu aya bosenna ngupingkeun lagu ieu sareng nyawang bulan.
Suka · 1 · Balasan · Mar 2nd yang lalu
Jovan s. Sunda salawasna....
Suka · 1 · Balasan · Jan 9th yang lalu
Firmansyah Noegraha jadi emut ka almarhum pun bapa anu resep lagu2 degung
Suka · 1 · Balasan · Nov 16th yang lalu
Maman Suparman99 Teh hj .ida mah the bes of the bes Suatenna dina nenbang moal aya duana we lah
Suka · 1 · Balasan · Sep 12th yang lalu
mermaid aclee
Suka · 1 · Balasan · Jul 27th, 2015 yang lalu
mermaid aclee Duh gusti nu maha welas tur maha asih....asa nyeredet hate...
Suka · 1 · Balasan · Jul 27th, 2015 yang lalu