RianWap

Di Publis 23 April 2015 4.901x Tayang 20x Suka 5:46 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : neundeun harapan ,yoyoh supriatin ,seni sunda ,gamelan sunda ,kecapi suling ,kecapi ,
Terima kasih telah mengunduh "Neundeun Harapan; Yoyoh Supriatin"
3 Komentar
luki budi ah madeup pisan
Suka · Balasan · Jun 22nd, 2017 yang lalu
Asaep Sagara eemmhh meni waraas sok emut kapungkur lalakon hirup baheula, lagu" sunda tetep jaya wajib ku urang di mumule, mugia ka Sirung harepan sing tiasa ngariksa ngamumule seni sunda jeung basana warisan karuhun urang, hurip sunda seni sunda jaya..... nuhun.
Suka · 1 · Balasan · Aug 27th, 2016 yang lalu