RianWap

Di Publis 21 October 2017 10.762x Tayang 23x Suka 1:2:31 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : sundanese ,
Terima kasih telah mengunduh "Degung Kawih "Sulanjana Group Bandung" Nunung Nurmalasari"
2 Komentar
rupian cerah Ngadposi tina kaset kapungkur, head tape na srg karetna tos kirang sae.. Rada ngageol
Suka · Balasan · Jul 18th yang lalu
rudy eka Meuni raoseun pisan, asa dipepende
Suka · Balasan · May 25th yang lalu