RianWap

Di Publis 25 September 2011 10.586x Tayang 38x Suka 3:6 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : music ,live concert ,live music ,pop music ,
Terima kasih telah mengunduh "Kacapi - YOYOH SUPRIHATIN"
10 Komentar
SuperMan OSSY Hatur Nuhun Kang Kos Warnika anu tos ngunggah kacapian Pun Biang. Salam ka sadayana anu tiasa kahibur. Salam baktos ti Cikampek.
Suka · Balasan · Jan 18th yang lalu
Rama Bargawa hade pisan tah...
Suka · Balasan · Apr 27th, 2017 yang lalu
dwi imam mantab...bikin adem
Suka · Balasan · Dec 25th, 2015 yang lalu
stefanus iwan mani halimpu
Suka · Balasan · Feb 13th, 2015 yang lalu
stefanus iwan kacapi Yoyos teh seueur pisan cobi nu sanesna di upload atuh . abdi kangen kana haleuang sareng jentreng kacapina. hatur nuhun 
Suka · Balasan · Feb 13th, 2015 yang lalu
stefanus iwan laguna pan seueur cobi di apload deui anu sanesna . hatur nuhun 
Suka · Balasan · Feb 11th, 2015 yang lalu
motecare RSI Numawi nami pun biang oge sami yoyoh  mung yoyoh salamah 
Suka · Balasan · Dec 16th, 2013 yang lalu
baduga jasa saeeeeeee pisannnnn
Suka · Balasan · May 1st, 2013 yang lalu
bey merdeka nuhun juragan akang nembe terang ibu yoyoh ...tos mangtaun taun milarian..nembe kapendak ayeuna.... waas sok emut ka alm pun bapa nu ngantunan kaset ibu yoyoh
Suka · Balasan · Apr 22nd, 2012 yang lalu
Partho Djojodihardjo ayanyakitu wanoja jaman ayeunam nudaek nerusken budayana
Suka · Balasan · Apr 19th, 2012 yang lalu