RianWap

Di Publis 11 October 2014 21.678x Tayang 60x Suka 5:12 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi
Terima kasih telah mengunduh "Pop Sunda Bulan Di Cangkuang,Voc Yayan Jatnika YouTubemr topo com"
15 Komentar
eggy wirawan Hoyong ameng deui ka garut
Suka · Balasan · Jun 8th yang lalu
Drian Prasandi mantapppppp lur
Suka · Balasan · May 18th yang lalu
edi pajak Salam oge ka teman2 nu.kapungkur sakola di stm instruktor bandung. Samsudin. Dendi. Entis. Adin. Ah sadayana nu ti stm bangunan
Suka · Balasan · May 2nd yang lalu
edi pajak Emut nuju sakola di smp leles. Ngambring sareng rerencangan ka cangkuang. Salam kanu masih aya. Masa sekolah masa yg paling indah.
Suka · Balasan · May 2nd yang lalu
Singgit Nugroho jadi ingat k garut
Suka · Balasan · Jan 19th yang lalu
Windha Putryformosa Bagi yang tau ci cangkuang teh daerah mana'a..??
Suka · 4 Balasan · Jul 31st yang lalu
Andriabdul Aziz Janten emut ka neng nu di lembur meni waas ngadangu lagu ieu teh sok emut waktu ka tukan2ng masih sasarengan jeng mandeg na by andri
Suka · Balasan · Jul 6th yang lalu
Ayie Kosasih waas waktu baheula keur bobogohan jeung manehna anu sakitu geus raketna mung hanjakal teu jadi ngahiji jodo pati bagja cilaka anging Allah nu unings
Suka · Balasan · Apr 8th, 2017 yang lalu
martino sakapeung sok hayang ceurik mun inget ka mangsa baheula waktu keur bobogohan jaeung si eta
Suka · 2 Balasan · Jan 10th, 2017 yang lalu