RianWap

Di Publis 27 March 2012 56.627x Tayang 106x Suka 5:12 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : Kawih ,Degung ,Asih ,Abadi ,
Terima kasih telah mengunduh "Kawih Degung Asih Abadi"
19 Komentar
sarjo ajo gambar hungkul
Suka 路 Balasan 路 Aug 5th yang lalu
Topan aja 馃槗馃槗馃槩馃槩
Suka 路 Balasan 路 Jan 19th yang lalu
Ali Mumdin Sae..!
Suka 路 Balasan 路 Oct 6th yang lalu
mega eni love it pisan
Suka 路 Balasan 路 Oct 2nd yang lalu
radisa devina ASIH ABADI (Fatma + Radisa) *yg atas salah* ( Kawih, Degung ) Sajuringkang lemah putih Tatapakan ngeureut getih Nya didinya awor asih Neundeun harepan nyeungceum angkeuhan Dina galindengna kawih Asih tumekaning batin nyaah tinandung na nyawa Demi lautan katut ombak na Demi daratan katut gunung na Ditapel wates ngajadi Ngajalan jati waruga
Suka 路 1 路 Balasan 路 Sep 29th yang lalu
Dewi Arum Pphu haturnuhun kawih degungna Katampi... Ni asa Waraas ngupinkeunana
Suka 路 Balasan 路 Sep 3rd yang lalu
su kandar punten saya nya juru kawihna, sareng dimana upami hoyong meser VCD/ DVD na. Hatur nuhun
Suka 路 1 Balasan 路 Mar 23rd, 2017 yang lalu
Dadang Cilembu sono k kuningan
Suka 路 2 Balasan 路 Apr 4th, 2016 yang lalu
Fauzi salaka NGawakilan dangding ieu keur anu dipikaasih..................cag
Suka 路 Balasan 路 Nov 16th, 2014 yang lalu
Dudin Supti supados teu lepat kadituna, saena direvisi heula ieu video teh, utamina "credit title"-na :). pas dibuka memang rada himeng sim abdi ge. tapi basa ningali comments di handap, horeng pak kos tos masihan comment.
Suka 路 Balasan 路 Oct 8th, 2014 yang lalu