RianWap

Di Publis 07 January 2014 23.254x Tayang 68x Suka 10:2 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi
Terima kasih telah mengunduh "Meraung part 7"
7 Komentar
Advan S4z kasihlah lhat smpae akhir g' sah diputus-putus flimnya
Suka · Balasan · Jan 18th yang lalu
Maju Kelang Tu lah, jgn nak jagor buat anak, besakkan anak pun tak nak. . Anak tu mesti jage, kalau tomok ngan ayu mati di jalan tak de mak bapa camane?? orang tue konon. .
Suka · Balasan · Jun 21st, 2017 yang lalu
Mr_Sagitarius 99 part 8 mna
Suka · Balasan · Apr 27th, 2017 yang lalu
Dewi Hidayati lnjutanya mna?
Suka · Balasan · Mar 18th, 2017 yang lalu
Zareen spark fire aik xkn smpai sini ja..orang nk tgok smpai hbis...aduhh
Suka · Balasan · Mar 4th, 2017 yang lalu
aswadi ady Mohd Nur.. sambungan movie nie nk dpt kat mana ye?? atau ada tak link untuk full movie.. dah lama cari tapi tak jumpe..
Suka · Balasan · Sep 25th, 2016 yang lalu
Shah S Ninety Nine Tajuk : KERIS LAGENDA I I: BATHOL NAR (PAHLAWAN API)… Dari : S99@shah S Ninety Nine SINOPSIS : SHAH,adalah seorang remaja berusia 19tahun yang sedang mengembara keserata negara untuk mencari abangnya IRWAN atas permintaan Arwah ayah angkatnya PROFFESOR MAMAT yang telah di bunuh oleh kumpulan MERAK HITAM pimpinan ALAHUDIN serta sekumpulan pengkaji sejarah dan para saintis.IRWAN yang juga di larikan kumpulan MERAK HITAM untuk di jadikan alat menjejaki atifak berharga milik kerajaan Melaka yang telah hilang,ini kerana IRWAN mempunyai kebolehan misteri yang dapat membaca masa depan dengan memegan apa-apa objek.Dalam misi menjejaki abangnya itu,SHAH telah bertemu dengan sebuah perkampungan melayu di tengah padang pasir,ketika dia dalam keadaan cerdera parah kerana cuba di bunuh oleh tentera manusia separuh robot milik kumpulan MERAK HITAM ketika sedang menjejaki IRWAN.di perkampungan itu SHAH telah di selamatkan oleh ORANG-ORANG kampung berkenaan dan kemudianya SHAH di latih untuk bertempur dan mengawal kebolehanya.semasa dia ingin meningalkan perkampungan itu,seorang lelaki tua telah menghadiahkan sebilah keris matahari bewarna jinga kepada SHAH dan berpesan.”Ketika kamu dalam kesusahan ingatlah ALLAH S.W.T,lalu kamu gemgam keris ini sekuat hatimu,kemudia ingat tiada yang berkuasa di sekalian alam kecuali ALLAH S.W.T yang maha pengasih lagi penyayang…dengan keris kecil yang telah di hadiahkan oleh lelaki itu SHAH meneruskan penggembaraanya untuk menjejaki abangnya tetapi kali ini dia bukan lagi seorang manusia yang bernama SHAH,tetapi kini dia di gelarkan BATHOL NAR si PAHLAWAN API!! EMEL : SHAHFENDI@YAHOO.COM.MY/shah99efendi2050@gmail.com http://s99-ken-g.blogspot.my/2012/01/filem-terbaru-yang-di-nantikan-part-2.html
Suka · Balasan · Oct 8th, 2015 yang lalu