RianWap

Di Publis 14 January 2016 11.718x Tayang 32x Suka 5:24 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : kembang ros beureum ,kacapi tunggal ,kacapi ,kecapi ,yoyoh supriatin ,yoyoh suprihatin ,
Terima kasih telah mengunduh "Kembang Ros Beureum (Kacapi Tunggal); Yoyoh Suprihatin"
15 Komentar
Suen Koramil Bari nguping tiis hate
Suka · Balasan · Jul 27th yang lalu
Suen Koramil Waas imut nuju di lembur Matak nyeredet hate Asa di pepende Mun rek sare
Suka · Balasan · Jul 27th yang lalu
SuperMan OSSY Hatur Nuhun Kang Slamet Abimanyu. tos ngunggah sepuh abdi. Salam ti Cikampek.
Suka · 1 Balasan · Jan 18th yang lalu
Kurnia Saputra simkuring urang sunda pituin ngaraos bangga sareng rees ka seni budaya kacapian
Suka · Balasan · Dec 7th yang lalu
Kurnia Saputra simkuring urang sunda pituin ngaraos bangga sareng rees ka seni budaya kacapian
Suka · Balasan · Dec 7th yang lalu
Kurnia Saputra simkuring urang sunda pituin ngaraos bangga sareng rees ka seni budaya sunda
Suka · Balasan · Dec 7th yang lalu
Kurnia Saputra simkuring urang sunda pituin ngaraos bangga sareng rees ka seni budaya sunda
Suka · Balasan · Dec 7th yang lalu
Tata Cipari Kaemut diwaktu alit mani kayungyun hatur nuhun asa dipepende
Suka · Balasan · Sep 26th yang lalu
Wahyu Wahyudin saya setuju skl dengan diadaknya musik kacapi kwh seperti ini, karna dengan adanya acr ini sama dengan menjungjung /melestarikan seni bdy sunda asli
Suka · Balasan · Jul 12th, 2017 yang lalu
Paulus Puhun mangga urang dangukeun ieu raos pisan sora sinden sareng kacapina
Suka · Balasan · Dec 24th, 2016 yang lalu