RianWap

Di Publis 13 May 2015 5.262x Tayang 17x Suka 6:51 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : Raya ,Singing (Musical Instrument) ,Concert (TV Genre) ,Iwan Fals (Musical Artist) ,Music (TV Genre) ,Malaysia ,Indonesia ,Melayu ,David ,Tembang Cianjuran ,Kacapi (Musical Instrument) ,Kacapi Suling (Musical Genre) ,Suling (Musical Instrument) ,Main ,Kuala ,Too ,Lumpur ,Much ,Jakarta ,Bali ,Late ,Too Much ,Little ,Many ,Miss ,Too Late ,Letterman ,Too Much (Composition) ,David Archuleta ,Don ,Late (Musical Artist) ,Aerosmith ,Aerosmith (Musical Album) ,Wanna ,David Letterman ,Crush (OMD Album) ,
Terima kasih telah mengunduh "Kacapi Suling - Dalinding Asih #Cianjuran Tradisional Music"
2 Komentar
Muhammad Rizkie Ari ngadangu tembang cianjuran teh sok langsung emut ka waktos nuju kapungkur nuju murangkalih ngariung ngarempeul sareng kulawarga, ambu, nini aki nu ayeuna tos teu araya di punut ku gusti nu maha suci, kur lamunan nu jadi panglipur hate
Suka · Balasan · May 17th yang lalu
Ardiansyah Zrv
Suka · Balasan · May 13th, 2015 yang lalu