RianWap

Di Publis 20 March 2016 5.251x Tayang 25x Suka 8:32 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : teuteup jeung imut ,kacapi ,kecapi ,yoyoh supriatin ,yoyoh suprihatin ,
Terima kasih telah mengunduh "Teuteup Jeung Imut Kacapi; Yoyoh Suprihatin"
3 Komentar
Jajat Sudrajat nostalgia emut nuju ngalaman teu acan aya istrik masih ngangge lampu damar.....bade bobo teh sambil ngadangukeun kacapian atanapi kliningan....
Suka · Balasan · 5 Hari yang lalu
Yandi Kusyandi Gusti....meni ngarakacang ngupingkeun ibu yoyoh janten emut ka alm.punbapa teu sirikna unggal dinten muter kaset ibu yoyoh....
Suka · 1 Balasan · Jul 13th yang lalu