RianWap

Di Publis 22 February 2011 165.997x Tayang 478x Suka 3:15 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : lagu ,sunda ,Kuring ,Bogoh ,ka ,Manehna ,Lagu ,Sunda ,Canghegar ,Bodor ,Lucu ,Bandung ,Japanisun ,Japanesesun ,Tangerang ,Soreang ,Kopo ,Indonesian ,Japanese ,Sundanese ,band ,hararese ,Tahu sumedang ,
Terima kasih telah mengunduh "Jafunisun - Kuring Bogoh ka Manehna (Pidio Kelif)"
136 Komentar
redi rebel soranganeunnnnnn.... pas bagian ini jepang pisan euy
Suka · Balasan · May 29th yang lalu
redi rebel ngan maneh tong waka bebeja bisi engke si etana kalahkah baeudddddddddddddddddddddddddddddddd
Suka · Balasan · May 29th yang lalu
mitradeka nusantara 2018???
Suka · 1 · 2 Balasan · Mar 1st yang lalu
SKD2 Channel Punten kang ieu teh kiblatna japanese rocknya
Suka · 1 Balasan · Jan 12th yang lalu
Rizky AL Mazied ti smp nepi ayeuna, jafunisun nu jadi idola kuring. "kuring ngepens ka Jafunisun "😍😍😍
Suka · Balasan · Dec 17th yang lalu
Arshavin SuhermanD kang eta naha disensor dinu tuur na 😂😂😂
Suka · Balasan · Jun 29th yang lalu
dani herdiana oy barudak, kumaha kabar?
Suka · 1 · Balasan · Feb 14th, 2017 yang lalu
narashukie khun keun wae nu nyarios sorangan :v
Suka · Balasan · Jan 23rd, 2017 yang lalu
Rahmat Hidayat hoyong acuk sareng cd na...
Suka · Balasan · Jan 22nd, 2017 yang lalu
Daud Yusuf ah bejakeun ku aing mah ka ceu entin ekok maneh bogoh✌
Suka · Balasan · Dec 20th, 2016 yang lalu