RianWap

Di Publis 02 April 2015 21.314x Tayang 69x Suka 10:24 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : Gamelan Degung ,Music Education (Field Of Study) ,balebat ,degung ,sunda ,gamelan sunda ,ida widawati ,
Terima kasih telah mengunduh "Balebat (Degung); Ida Widawati"
13 Komentar
nana rukmana Waas pisan ieu mah, emut ka pun biang sareng pun bapa anu parantos mulih ka rshmatulloh. Mugia aranjeuna kenging rahmat sareng maghfiroh Alloh SWT, aamiin!
Suka · Balasan · 6 Hari yang lalu
Riyanto SIMO Teringat lembur kuring.
Suka · Balasan · Mar 30th yang lalu
agoes rahmatsp7 Mun diakherat kanikmatan teh 700 x lipet nu aya didunya teu kabayangkeun kacapi suling nikmatna 700 x jiga kumaha nikmatna
Suka · Balasan · Mar 30th yang lalu
Yani Kusmayani Duh nguping lagu bu ida emut ka alm pun bapa kameumeut lagu bu ida teh.
Suka · Balasan · Jan 23rd yang lalu
Yus Sudrajat duh lagu sunda sok imut masih anom gaduh papacangan ka urang bandung tos 8 tahun tapi teu ngajodo mani asa ka gugahkeun deui
Suka · Balasan · Jan 17th yang lalu
Andra Chaniago Iyeu mah kawih sawer panganten , asa hoyong ceurik emut nuju janten panganten.
Suka · Balasan · Jan 17th yang lalu
Fajar ya Allah.. emut ka pun Bapa nuju jumeneng keneh, sering ngahariring oge nyuling lagu balebat ida widawati. "Kahayang teh Fajar geura bray beurang... mawa beja jeung carita.. duh Fajar geura bray beuurang.. ". Teu kiat cimata..
Suka · 1 Balasan · Aug 16th yang lalu
Taryadi Apo Aduh gusti wararaas teuing iue tembang emut ka sepuh abdi nutos teu aya..mugi mugi aranjeuna aya dina rahmatna Alloh SWT aamiin Yra.
Suka · Balasan · Jul 19th yang lalu
Ramdan Gojali menyu kai kawih2 @jali_gojali
Suka · Balasan · May 20th, 2017 yang lalu
agus suganda msh jumeuneung keneh kitu teh ida teh.....suanteuna meni nyeredet kanu manah... gusti
Suka · Balasan · Apr 22nd, 2017 yang lalu