RianWap

Di Publis 24 March 2015 15.947x Tayang 37x Suka 5:16 Durasi
Saluran

Unduh Video Unduh Mp3

Deskripsi

Tags : Gamelan Degung ,Angin Peuting ,gamelan degung ,sunda ,jawa barat ,ida widawati ,
Terima kasih telah mengunduh "Angin Peuting (Degung); Ida Widawati"
12 Komentar
wadadaw bocah ngapa yak sami Bah pribados oge, nguping tembang ieu teh hate ting seredet, jaba baringung teu gaduh icis asa ku beuratnyorang jaman kiwari.
Suka · Balasan · May 17th yang lalu
Srydewi Damayanti sok emut nuju riung mungpulung disitu cangkuang Teh Ida ssareng Mts . Dadang wahyu.
Suka · Balasan · Apr 6th yang lalu
Eddy Supryatna Mantap jadi kangen lembur kuring hayang uhei
Suka · 1 · Balasan · Mar 12th yang lalu
Ade Komalasari duh meni waraas,emut ka lembur
Suka · Balasan · Jan 28th yang lalu
Ubus Sujana Ieu mah lagu lagu numatak waas waktu katukang ayeuna jantan pangbeberah mamah hatur nuhun
Suka · Balasan · Sep 6th yang lalu
MAS YOGI Saya salut dengan pelestari seni degung sunda,, meski saya bukan orang sunda. tetap jaya dan lestari
Suka · 1 · Balasan · Jun 6th, 2017 yang lalu
Hani Cica lyricna atuh, mun tiada sareng lirik cerik rahwana
Suka · Balasan · May 13th, 2017 yang lalu
Hani Cica teh ida laguna meuni marantep, 😀
Suka · Balasan · May 13th, 2017 yang lalu
Maman Suparman99 30 tilu puluh katukang lamun nguping lagu ieu hate ngaraos seseredet8an .emut kenangan ka babangreh hate nu rebut batur ..kulantaran masih nganggur duka dimana ayena nu gelis haryati .
Suka · Balasan · Feb 13th, 2017 yang lalu
syafrani tatang ieu nu ngahaleuang teh adik kelas di SMA NEGERI GARUT.sok waas ari nyawang katukang.iraha nya urang tiasa tepang deui.srg salira
Suka · Balasan · Aug 23rd, 2016 yang lalu